Actorul şi cântăreţul Ştefan Bănică Jr. a publicat luni un mesaj în care deplânge decesul Cristinei Ţopescu, cu care a avut o relaţie la începutul anilor 1990, şi despre care spune că a fost un om frumos, idealist, cu un suflet mare şi un excelent profesionist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul a publicat luni un mesaj pe pagina de Facebook: „Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare şi un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase şi intense perioade din viaţa mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”.

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Cristina Ţopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, s-a născut pe 4 iulie 1960, la Oradea. A urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.