Autobiografia "Spectatorul unei vieţi fascinante", scrisă de Frederick Forsyth, maestru al suspansului, a apărut în colecţia Biblioteca Rao.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frederick Forsyth a scris romane extraordinare - de la lumea traficanţilor de arme la mişcarea nazistă sau cartelurile de droguri - extrem de plauzibile datorită detaliilor minuţios cercetate. 

De peste 40 de ani, Frederick Forsyth scrie romane minuţios cercetate. Însă cele mai interesante întâmplări l-au avut ca protagonist chiar pe el. La 19 ani a devenit cel mai tânăr pilot al Forţelor Aeriene Britanice, a scăpat cu viaţă de mânia unui traficant de arme în Hamburg, a fost martor al războiului civil din Nigeria şi a fost acuzat că a finanţat o lovitură de stat în Guineea Ecuatorială.

"Spectatorul unei vieţi fascinante nu insistă pe ficţiune. Dimpotrivă, descrie viaţa într-un ritm alert: de la copilăria în Anglia celui de-al Doilea Război Mondial la viaţa de corespondent extern, colaborările ocazionale cu Serviciile Secrete britanice şi aventurile nesfârşite şi curajoase în zone de conflict, în căutarea unor poveşti interesante", potrivit editurii Rao. 

Cartea poate fi comandată la preţul de 48 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.