Spectacolul „Înapoi în iarnă”, din distribuţia căruia face parte Cosmina Stratan, va reveni pe scena UnTeatru din Bucureşti, vineri, de la ora 19.00, după care, duminică, va fi prezentat la Festivalul de Teatru Piatra Neamţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul spune povestea a doi fraţi care se reîntâlnesc după mai bine de zece ani, în timpul unor proteste. Ea revine în ţară cu dorinţa de schimbare, e furioasă şi hotărâtă. El e indiferent şi retras şi fuge de conflict. Ambii, însă, caută să înţeleagă cine sunt. Pe fundalul acestor proteste care par fără sfârşit - anti-corupţie, LGBT, anti-LGBT - protagoniştii sunt martorii ascensiunii şi căderii politice a tatălui lor.

În rolurile principale sunt distribuiţi Cosmina Stratan - cunoscută de publicul pentru rolul din pelicula lui Cristian Mungiu „După dealuri”, care i-a adus premiul pentru „cea mai bună actriţă” la Festivalul de Film de la Cannes 2012 - şi Alexandru Ion.

După reprezentaţia din Bucureşti, „Înapoi în iarnă“ va fi jucat la Piatra Neamţ. Spectacolul selectat în cadrul Festivalului de Teatru Piatra Neamţ, va fi prezentat pe 30 septembrie, de la ora 22:00, la Sala Mare a Teatrului Tineretului.

Textul şi regia sunt semnate de Andreea Cristina Borţun, iar scenografia aparţine Andreei Săndulescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.