Spectacolul „Despre tandreţe”, după Matei Vişniec, montat de Felix Alexa, va avea premiera în debutul stagiunii 2018 - 2019 a Teatrului Dramaturgilor Români, pe 8 septembrie, de la ora 19.00, la Sala „Ion Băieşu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul „Despre tandreţe” este un mozaic de poveşti de dragoste contemporane tratate de regizorul Felix Alexa ca un amestec de gravitate şi umor.

Din distribuţie fac parte Şerban Pavlu, Catrinel Dumitrescu, Ada Galeş, Ştefan Iancu şi Sandra Ducuţă, iar scenografia este semnată de Andrada Chiriac.

„Mă bucur enorm să mă văd jucat pe scena acestui teatru, este ca şi cum m-aş întoarce cu 40 de ani în urmă ca să închid un cerc. «Despre tandreţe» este un spectacol născut la incitarea lui Felix Alexa. Împreună am ajuns la concluzia că în această lume tot mai violentă şi superficială merită să ne reamintim că undeva există o insulă pe care oricine poate debarca din când în când, dacă vrea să respire puţin, să se distanţeze de vulgaritate şi de fuga spre niciunde. Am putea să o numim Insula Tandreţei”, a transmis Matei Vişniec.

Biletele pentru reprezentaţiile din 8 şi 9 septembrie, ora 19.00, pot fi cumpărate online, de pe bilet.ro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.