O reprezentaţie extraordinară a spectacolului „Copiii noştri”, regizat de Alexandru Weinberger-Bara, va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, la Sala 2 a Teatrului Naţional din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Copiii nopţii” este o poveste despre tineri, cu tineri. Spectacolul care aduce pe scenă tineri actori şi masteranzi ai Facultăţii de Teatru şi Muzică din Timişoara are la bază textul de debut cu care tânărul actor Andrei Radu a câştigat - în ipostază de autor, de această dată - Concursul Naţional de Dramaturgie, ediţia 2021, este regizat de Alexandru Weinberger-Bara - aflat la început de drum şi este spectacolul cu care Teatrul Naţional a fost selecţionat anul acesta în Festivalul Naţional de Teatru.

Spectacolul din 31 decembrie este  felul în care Teatrul Naţional din Timişoara, prin vocile actorilor Andrei Chifu, Marin Lupanciuc şi Cristina König, cărora li se alătură studenţii Iulia Ioana, Otniel Floruţ şi Alexandru Negrea, urează spectatorilor săi să rămână tineri, să viseze, să îşi păstreze candoarea, să dea frâu liber imaginaţiei.

Biletele s-au pus în vânzare pe www.tntm.ro şi la Agenţia de bilete „Mărăşeşti”, str. Mărăşeşti nr. 2, deschis între orele 11 – 19, tel. 0256 201 117.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.