Spectacolul „Casa cu suricate”, regizat de Radu Afrim la Teatrul Naţional „Marin Sorescu” Craiova, va fi prezentat la Bucureşti pe 28 ianuarie, în Sala Mare a Teatrului Naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Casa cu suricate”, după David Drábek, îi are în distribuţie pe Raluca Păun, Iulia Lazăr, Ramona Drăgulescu, Alex Calangiu, Claudiu Mihail, Vlad Udrescu, Cătălin-Mihai Miculeasa, Romaniţa Ionescu şi Constantin Cicort.

Scenografia este semnată de Irina Moscu.

Într-o casă plină cu suricate, pe lângă păsări sabot şi o cârţiţă moartă, locuiesc trei surori. Sora cea mică este bântuită de amintirea unei mame nebune şi nu a mai părăsit suricatele de un an de la moartea subită a tatălui. Cea mare s-a cuibărit în faţa televizorului şi a mâncat până la imobilizare. Sora mijlocie este singura care munceşte pentru a întreţine casa cu suricate. Peste tot şi toate guvernează spiritul unui Budha fals. Trei bărbaţi apar în viaţa lor şi le zbuciumă existenţa.

Biletele au fost puse în vânzare pe mystage.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.