Toate spectacolele şi manifestările publice desfăşurate în incinta Teatrului Naţional "I.L. Caragiale" Bucureşti rămân în continuare suspendate pe toată perioada prelungirii stării de urgenţă, anunţă instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Casa de bilete, restituirea contravalorii biletelor, pentru spectacolele suspendate, va reîncepe când Teatrul Naţional îşi va relua activitatea.  

MyStage va anula automat toate comenzile afectate. "Veţi primi o notificare în momentul anulării fiecărei comenzi pentru spectacolele din perioada 15 aprilie-15 mai 2020", informează myStage.

"Din cauza numărului mare de anulări, procesarea anulărilor se face în ordinea reprezentaţiilor. Astfel, durata anulării poate varia. Vă asigurăm că depunem toate eforturile efectuării retururilor într-un timp cât mai scurt. În cazul în care este nevoie de orice informaţie, myStage vă va contacta pe adresa cu care aţi făcut achiziţia", precizează TNB. 

Reprezentanţii Teatrului Naţional nu au informaţii deocamdată cu privire la reprogramarea sau anularea spectacolelor care urmau să fie găzduite în spaţiile TNB. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.