Spectacolele ”0002 | birdville”, în coregrafia Simonei Deaconescu, şi ”Între două pastile”, conceput de Cinty Ionescu, vor fi prezentate la Noaptea Lungă a Artelor Performative din Linz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea e-a şasea ediţie a Lange Nacht der Bühnen (Noaptea Lungă a Artelor Performative) are loc sâmbătă, iar producţia ”Între două pastile” poate fi urmărită de la ora 19.00, în timp ce două reprezentaţii ale spectacolului ”0002 | birdville” au loc de la ora 20.20 şi la ora 23.30.

Evenimentele se desfăşoară la Deep Space din Ars Electronica Center, informează icr.ro.

”Cu fiecare pas pe care îl facem construim o parte din univers şi, de fiecare dată când ne mişcăm, schimbăm lumea”, este descrierea făcută spectacolului ”0002 | birdville”.

Simona Deaconescu este coregraf cu studii în dans şi regie de film. Este directorul artistic al colectivului Tangaj Dance, cunoscut pentru spectacolele ”0001|Fabrica de Vise” şi ”0002|Birdville”, filmul ”Silent Places”, organizator al Bucharest International Dance Film Festival, Dance Film Platform şi coproducător al Plaformei X.

”Între două pastile” este un spectacol de teatru multimedia care vorbeşte despre depresie aşa cum se vede sau se ascunde ea în prezent, în Bucureşti. Spectacolul îmbină dramatizări ale unor poveşti adevărate cu fragmente din interviuri, cu momente filmate şi trăite în spital şi cu elemente de realitate augmentată.

Cinty Ionescu este un artist cu un interes constant pentru experimentul live şi colaborarea interdisciplinară. A lucrat la peste 30 de spectacole de teatru şi dans şi a susţinut sute de reprezentaţii live ce includ multiple colaborări cu muzicieni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.