Spectacolele „Amintiri într-o valiză” şi „Pinguinii melomani”, dedicate copiilor cu vârste de până la 6 ani, vor fi prezentate sâmbătă şi duminică, în câte două reprezentaţii, în amfiteatrul VăraTIC al Teatrului „Ion Creangă” din grădina Casei Eliad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, de la orele 10:00 şi 19:00, scena găzduieşte „Amintiri într-o valiză”, un spectacol non-verbal creat de coregrafa Andra Burcă pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 5 ani.

Duminică, la aceleaşi ore, va fi prezentat un spectacol care propune o călătorie inedită alături de doi pinguini pasionaţi de muzică. „Pinguinii melomani”, pus în scenă şi interpretat de Alexandrina Halic şi Anca Zamfirescu, aduce în atenţia copiilor de vârstă preşcolară povestea a doi exploratori curajoşi care evadează de la Circ din dorinţa de a ajunge la Polul Sud. Însă cu un nou prieten alături şi cu ajutorul muzicii, vor găsi cel mai potrivit loc pe care să-l poată numi acasă.

Numărul de locuri este limitat, iar biletele pot fi cumpărate exclusiv online, prin entertix.ro şi myticket.ro.

Accesul se face cu respectarea regulamentului elaborat de Teatrul „Ion Creangă”, în conformitate cu normele şi măsurile aflate în vigoare în contextul pandemiei SARS-CoV-2.

Stagiunea estivală VăraTIC se va încheia pe 27 septembrie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.