Cinci spectacole de teatru şi două filme fac parte din programul celei de-a cincea ediţii a festivalului ”Bucureştii lui Caragiale”, care are loc în perioada 1 - 6 noiembrie, în parcul Izvor din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul va fi susţinut în interiorul unui teatru-cort, o structură special amenajată de organizatori pentru a găzdui evenimentele, iar accesul la spectacole şi proiecţii este gratuit.

Cinci dintre cele mai apreciate spectacole de teatru din Bucureşti se regăsesc în programul festivalului, care include producţii semnate de Alexandru Dabija (”O scrisoare pierdută”, Teatrul de Comedie), Victor Ioan Frunză (”O scrisoare pierdută”, Teatrul Metropolis), Gelu Colceag (”O noapte furtunoasă”, Studio Amena în parteneriat cu Teatrul Mic), Doru Ana (”O scrisoare pierdută”, Teatrul Bulandra) şi o producţie cu regie colectivă (”De la Caragiale la Şalom Alehem”, Teatrul Evreiesc de Stat).

Din program fac parte şi două proiecţii de film - ”O noapte furtunoasă”, în regia lui Jean Georgescu (1943; cu Radu Beligan, Alexandru Giugaru şi George Demetru) şi ”Două lozuri”, în regia lui Gheorghe Nagy şi Aurel Miheleş (1957; cu Grigore Vasiliu-Birlic şi Radu Beligan).

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul ”Ion Creangă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.