Sosirea vedetelor pe covorul roşu la gala premiilor Grammy va fi transmisă în direct la postul de televiziune E!, în noapte de duminică spre luni, începând cu ora 00.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic vor coordona din nou transmisia pe multiple platforme. 

În emisiune vor fi incluse interviuri realizate la faţa locului cu staruri din industrie şi nominalizaţi, realizate de Zuri Hall, gazda emisiunii „What the Fashion” şi corespondent E! News, alături de Tamara Dhia, fostă prezentatoare TRL şi expert muzical.

În timpul transmisiunii în direct vor fi difuzate imagini în exclusivitate din noul videoclip al piesei „Rainbow”, interpretată de căntăreaţa şi compozitoarea country Kacey Musgrave.

E! va transmite on-air, în mediul digital şi pe reţelele mobile şi de socializare live de la Staples Center din Los Angeles, California, începând de duminică.

Imediat după încheierea ceremoniei, E! va transmite „After Party: The 2019 Grammy Awards”, cu Morgan Stewart de la Nightly Pop şi Daily Pop, Nina Parker - Daily Pop, Justin Sylvester şi Tanya Rad, care vor discuta depre cele mai importante momente ale serii şi cele mai interesante declaraţii vestimentare.

E! News va transmite prin Instagram Stories cu ocazia galei Grammy, luni, cele mai proaspete ştiri ale serii. Seria de pe Snapchat, „The Rundown”, găzduită de Erin Lim, va reveni cu relatări de la Grammy Awards tot luni.

Cea de-a 61-a gală a premiilor Grammy va fi găzduită de cântăreaţa Alicia Keys şi va avea loc pe 10 februarie, la Staples Center din Los Angeles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.