Premiera spectacolului "Shrek, Musicalul", sub bagheta creativă a echipei care a adus pe scenă producţii precum „Fantoma de la Operă”, „Mamma Mia” şi „My Fair Lady”, va avea loc în 9 iunie, la Sala Palatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În regia lui Răzvan Ioan Dincă, dirijat de Daniel Jinga, cu scenografia de Gary McCann şi coregrafia de Violeta Dincă, acest musical se va desfăşura în 9 iunie, ora 19.00.

După succesul răsunător al musicalurilor anterioare, echipa revine pentru a spune povestea lui Shrek într-un mod cu totul special. Reinterpretarea poveştilor clasice în cheie modernă a devenit semnătura acestei echipe talentate, care, prin "Shrek, Musicalul", invită publicul la o călătorie într-o lume unde diferenţa dintre aparenţă şi esenţă este explorată cu profunzime, umor şi sensibilitate..

Coregraf secund este Florin Tănase, iar regizor secund este Raluca Popa. 

Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial al Operei Naţionale Bucureşti - https://tickets.operanb.ro/shrek-musicalul şi Musicals.ro. 

Echipa creativă din spatele "Shrek, Musicalul" reconfirmă angajamentul Operei Naţionale Bucureşti şi al platformei Musicals.ro de a oferi publicului spectacole de excepţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.