Luna februarie aduce premiere la National Geographic, inclusiv sezonul 2 al seriei de documentare de investigaţie nominalizat la Premiile Emmy „Ilegal cu Mariana Van Zeller”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dezastre în spaţiu” este o serie captivantă despre provocările cu care se confruntă organizatorii de zboruri spaţiale. Fiecare episod analizează mai multe poveşti dramatice, în fiecare joi, din 3 februarie, de la ora 21.00.

Poveştile eroilor curajoşi care au deschis porţile unei Americi mai bune vor fi dezvăluite sâmbăta, din 5 februarie, de la ora 22.00, în premierele „Clotilda: ultima navă americană de sclavi”; “Revolta: Moştenirea lui Nat Turner”.

Seria de mare succes „Pierdut printre străini” revine din 18 februarie, în fiecare vineri, de la ora 21.00, cu zece episoade noi ce prezintă poveştile celor care ajung în închisoare în străinătate, de la traficanţii de droguri, criminali, escroci şi cei care au fost înşelaţi. În cadrul acestei noi serii de episoade îl vom cunoaşte pe americanul David, care se afla într-o călătorie de contrabandă cu droguri din Afganistan spre Germania, împreună cu prietenul său, Tom, când au fost prinşi la graniţa dintre Turcia şi Grecia şi închişi în Grecia.

Sezonul doi „Ilegal cu Mariana Van Zeller” va fi difuzat în fiecare vineri, din 25 februarie, de la ora 22.00. 

Premiata jurnalistă Mariana van Zeller dezvăluie cum acţionează cele mai periculoase pieţe negre din lumea interlopă. În fiecare episod, ea explorează o altă piaţă neagră, de la droguri, operaţii estetice şi maşini furate până la cluburi infractionale de motociclişti cu scopul de a afla direct de la traficanţi care este modul de lucru şi pentru a înţelege mai bine economia subterană de multe trilioane de dolari a lumii. Promo video.

National Geographic Wild dedică luna februarie celor mai neînfricate feline, creaturi de o forţă magnifică, ferocitate şi frumuseţe uluitoare, care  acum se confruntă cu dispariţia. Poveşti impresionante din întreaga lume, de la lei, tigri, gheparzi şi leoparzi şi informaţii despre cele mai necunoscute şi uitate feline precum servalul, pisica sălbatică Africană sau caracalul (râsul African).

Lista premierelor: „Initiativa Big cat”, „Prin ochii leopardului”, „Inamici necruţători”, „Inamici eterni: lei şi hiene”, „Inamici supremi”, „Trăind cu felinele”, „Odisee cu feline”, „Tigrii sălbatici ai Rusiei”, „Ghepardul”, „Felinele din Thailanda”, „Felinele din umbră”. În fiecare sâmbătă şi duminică de la 19. 00. 

Din 2 februarie, va fi difuzată o nouă serie „Bărbat, femeie, câine", ce explorează teoria relaţiei dintre om şi câine.

În „Doctor Pol 11”, de luni, 7 februarie, de la ora 23.00, Dr. Pol şi echipa acestuia abordează o mulţime de cazuri. De la chihuahua la chinchilla, animalele ce sosesc la clinică îi ţin pe veterinari în acţiune de dimineaţa până seara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.