Postul de televiziune History va transmite, în exclusivitate, sezonul 2 din serialul "Meşteşuguri din trecut", în fiecare marţi, de la ora 22.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noile episoade surprind modul în care meşteşugari din toată lumea creează obiecte unice prin intermediul unor metode folosite cu decenii, secole, chiar milenii în urmă.

Fiecare episod va avea o durată de 30 de minute şi va arăta procesul realizării unora dintre cele mai semnificative obiecte dintr-o anumită epocă, precum o unealtă, o armă, o maşină sau un vehicul de importanţă istorică.

Pentru a promova aceste meserii uitate, canalul History a prezentat poveştile a doi meşteşugari din România, Emanuel Bezeriţă (fierar dacic) şi Dan Leş (olar din Maramureş) prin intermediul a două video-uri inedite, care pot fi urmărite pe canalul de YouTube al postului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.