ViacomCBS a anunţat marţi că va lansa serviciul de streaming Paramount+ în Statele Unite şi America Latină pe 4 martie, relatează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania condusă de Bob Bakish (CEO) va lansa serviciul pe pieţele internaţionale în mai multe faze.

El va fi disponibil în ţările nordice începând din 25 martie, iar în Australia, de la jumătatea anului 2021.

În Canada, serviciul de streaming CBS All Acces va fi rebranduit Paramount+ din 4 martie, iar „o ofertă extinsă va fi disponibilă mai târziu anul acesta”.

ViacomCBS va prezenta pe 24 februarie strategia de streaming, inclusiv pentru Paramount+, Pluto TV şi Showtime OTT, şi va raporta rezultatele trimestrului patru şi ale întregului an.

Paramount+ va fi o versiune mult mai amplă a CBS All Access, serviciu cu abonaţi lansat în 2014 care combină live streaming-ul cu programele CBS. Odată cu relansarea, conţinutul va fi îmbunătăţit cu 30.000 de titluri. În prezent, CBS All Acces are în jur de 9 milioane de abonaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.