Serialul „Very Cavallari”, care o are în centru pe femeia de afaceri şi vedeta de programe reality Kristin Cavallari, va avea premiera pe 15 iulie, de la ora 23.00, la postul E!.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentând relocarea în Nashville, serialul urmăreşte viaţa de anteprenor a lui Kristin Cavallari care deschide o reprezentanţă pentru linia sa de produse de lifestyle, „Uncomon James”, şi viaţa alături de soţul său, fostul jucător profesionist de fotbal american Jay Cutler. 

După „The Hills” şi numeroase apariţii pe covorul roşu „o vom vedea pe Kristin în ipostaza de manager al unui brand în plină expansiune în timp ce încearcă să facă faţă presiunii de a reuşi”, spune Amy Introcaso-Davis, de la departamentul de producţie al E!.

Kristin Cavallari a apărut pentru prima dată într-o emisiune de televiziune în „Laguna Beach: The Real Orange County” de la MTV. A jucat şi narat ultimele două sezoane din „The Hills” (MTV), a lansat apoi linia de pantofi Kristin Cavallari by Chinese Laundry, a primit distincţia New York Times Bestselling Author, a prezentat şi a contribuit la mai multe transmisiuni în direct de pe covorul roşu marca E! şi a lansat colecţia de bijuterii şi marca de lifestyle „Uncomon James”. 

„Very Cavallari” este produs de T Group Productions, iar Jenny Daly, Rob Lobl, Kristin Cavallari şi Omid Kahangi sunt producători executivi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.