„Familia Simpson/ The Simpsons” a stabilit un nou record în televiziune, devenind cel mai longeviv serial de prime-time cu episoade bazate pe scenarii, după ce a fost difuzat, duminică seară, episodul cu numărul 636 al producţiei, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anterior, cel mai longeviv serial de prime-time cu episoade bazate pe scenarii era „Gunsmoke”, un show western american cu 635 de episoade care au fost difuzate în perioada 1955 - 1975.

Marcând această ocazie de stabilire a recordului, Matt Selman, producătorul executiv al serialului animat „The Simpsons” a publicat în reţelele de socializare o imagine în care personajul Homer Simpson apărea confruntându-l pe Matt Dillon, protagonistul din „Gunsmoke”.

Contul oficial de Twitter al serialului a publicat un videoclip în care personajele Lisa şi Homer Simpson meditează la această realizare.

Serialul „Familia Simpson/ The Simpsons" a debutat sub forma unui segment umoristic în emisiunea „The Tracey Ullman Show”. Întrucât s-a dovedit extrem de popular în rândul telespectatorilor, producătorii au decis ca „Familia Simpson” să devină un serial independent, care a început să fie difuzat în decembrie 1989.

„Familia Simpson/ The Simpsons" este cel mai longeviv serial animat american. Serialul, creat de Matt Groening, prezintă aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americană - Homer, Lisa, Bart şi Lisa Simpson. Show-ul ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri. Serialul a ajutat la ridicarea standardelor animaţiei pentru adulţi, pregătind calea pentru alte seriale animate, precum „South Park".
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.