„The Kominsky Method”, premiat cu Glob de Aur pentru cel mai bun serial-comedie şi pentru cel mai bun actor, Michael Douglas, va avea un al doilea sezon, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Creată de Chuck Lorre, producţia Netflix - Warner Bros. Television va reveni cu opt episoade. 

Producţia celui de-al doilea sezon urmează să înceapă luna aceasta, însă nu a fost comunicată o dată de lansare.

În „The Kominsky Method”, Douglas joacă rolul unui profesor de actorie, iar Alan Arkin este prietenul şi agentul lui. Serialul a fost lansat pe 16 noiembrie şi s-a buucrat de critici favorabile.

Din distribuţia primului sezon au mai făcut parte Danny DeVito, Sarah Baker, Susan Sullivan şi Nancy Travis.

Acesta este al doilea serial al lui Lorre pentru Netflix, după „Disjointed”, cu Kathy Bates în rol principal, care a fost anulat după două sezoane.

Lorre lucrează în prezent la cel de-al 12-lea şi ultim sezon al „The Big Bang Theory” (CBS) şi aşteaptă o dicizie privind continuarea „Mom”, cu al şaptelea sezon, şi „Young Sheldon”, cu al treilea. 

„The Kominsky Method” marchează revenirea lui Douglas în televiziune, după serialul „Străzile din San Francisco/ Streets of San Francisco” (ABC, 1972 -1977). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.