Serialul „Doctorul cel bun/ The Good Doctor”, cu Freddie Highmore în rol principal, va fi difuzat de postul AXN din 3 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Desemnată cel mai bun serial-dramă la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo 2019, producţia îl are în centru pe Freddie Highmore („Bates Motel”, „August Rush”, „The Golden Compass”, „The Spiderwick Chronicles”, „Charlie&The Chocolate Factory”) care interpretează rolul unui tânăr ce suferă de autism şi începe un stagiu la secţia de chirurgie a unui spital din California.

Începând din 3 octombrie, în fiecare joi de la ora 22.00, telespectatorii vor putea urmări la AXN povestea doctorului Shaun Murphy. El abandonează viaţa liniştită dintr-un orăşel pentru a se alătura echipei de chirurgi de la prestigiosul spital St. Bonaventure. Singur şi având dificultăţi în a lega relaţii, tânărul îl are de partea lui doar pe doctorul Aaron Glassman (Richard Schiff).

Pentru rolul Shaun Murphy, Freddie Highmore a fost nominalizat în 2018 la categoria „cel mai bun actor într-un serial-dramă” a Globurilor de Aur.

Serialul este produs de Sony Pictures Television şi ABC Studios, cu David Shore („House”) scriitor şi producător executiv. Actorul Daniel Dae Kim („Lost” şi „Hawaii Five-0”), David Kim şi Sebastian Lee sunt şi ei producători executivi.

Din distribuţie mai fac parte Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Chuku Modu, Beau Garrett, Hill Harper şi Tamlyn Tomita.

Serialul a fost lansat în 2017 şi a ajuns acum la al treilea sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.