Hulu realizează un serial bazat pe cartea "The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair That Changed America", de Erik Larson, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Leonardo DiCaprio şi Martin Scorsese vor fi producători executivi ai proiectului, alături de Stacey Sher, Rick Yorn, Emma Koskoff şi Jennifer Davisson. Paramount Television îl va produce. 

"The Devil in the White City" spune povestea adevărată a doi bărbaţi, un arhitect şi un ucigaş în serie, a căror soartă a fost legată pentru totdeauna de Târgul Mondial de la Chicago din 1893: Daniel H. Burnham, un strălucit arhitect care vrea să îşi pună amprenta asupra lumii, şi Henry H. Holmes, un doctor chipeş şi viclean care şi-a creat propriul "Castel al Crimei" farmaceutic pe terenul târgului. 

DiCaprio a achiziţionat drepturile acum aproape un deceniu cu gândul de a adapta povestea în film, unde l-ar interpreta pe Holmes. Scorsese s-a alăturat proiectului în 2015 pentru a-l regiza, cu Billy Ray în calitate de scenarist. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.