Serialul ”Unde dai şi unde crapă/ Snatch”, adaptare după filmul omonim al lui Guy Ritchie, va avea premiera marţi, de la ora 23.00, la AXN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmat în Manchester, primul sezon are zece episoade şi va fi difuzat în fiecare marţi, de la ora 23.00, potrivit postului de televiziune. 

Creat de Alex De Rakoff, “Unde dai şi unde crapă” este un serial britanico-american, care prezintă povestea unui grup de escroci. După ce un camion plin cu aur este atacat de un grup de tineri, răufăcătorii sunt implicaţi într-o serie de întâmplări care le scapă de sub control şi ajung, de la un banal furt, direct în liga mare a crimei organizate. Provocările sunt dintre cele mai diverse: un oraş care nu oferă siguranţă, poliţişti, luptători aprigi în ring şi infractori locali dintre cei mai periculoşi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Din distribuţie fac parte actori din producţii ca “Harry Potter” şi “Gossip Girl”, iar rolurile principale au revenit lui Rupert Grint, Luke Pasqualino, Lucien Laviscount şi  Marc Warren.

Regizorii care au lucrat la primul sezon sunt Lawrence Gough, Nicholas Renton şi Geoffrey Sax.

Filmul ”Snatch”, regizat de Guy Ritchie, cu Brad Pitt, Jason Statham, Benicio del Toro, Vinnie Jones, Alan Ford şi Dennis Farina, a fost un succes atât de box office, cu încasări de peste 83 milioane de dolari, cât şi de critică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.