Serialul ”Ozzy and Jack's World Detour” va avea premiera, la History Channel, pe 11 octombrie, de la ora 21.00, informează postul de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul are 10 episoade de câte o oră, în timpul cărora rockerul britanic şi fiul lui vor ajunge în locuri intrate în legendă, precum Muntele Rushmore, complexul neolitic Stonehenge, localitatea Roswell (statul New Mexico), de unde se presupune că au fost recuperate resturile unei nave extraterestre alături de trupurile unor extratereştri, Cuba, teritoriu unde zeci de ani accesul americanilor a fost restricţionat, şi Alamo din San Antonio, pentru a revizita locul unde muzicianul britanic a fost arestat pentru urinat în public.

Cei doi au mai vizitat muzeul de istorie vie Colonial Williamsburg din statul Virginia, studioul de înregistrări Sun Studio din Memphis, un depozit de rachete din epoca Războiului Rece amenajat în Bletchley Park, izvorul căutătorului de aur Rattlesnake Randy şi muzeul de tancuri al colecţionarului privat Allan Cors.

Premiera mondială a serialului ”Ozzy and Jack's World Detour” a avut loc la finalul lunii iulie.

Ozzy Osbourne, născut pe 3 decembrie 1948, în Aston (Anglia), supranumit ”Prince of Darkness”, este interpret, compozitor şi vedetă TV. A devenit cunoscut, la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1967 până în 1978. A urmat o carieră solo, cu 11 albume de studio lansate, vândute în peste 55 de milioane de copii în întreaga lume. În 2006, a fost inclus în US Rock and Roll Hall of Fame, ca parte a trupei Black Sabbath, alături de colegii săi Tony Iommi, Bill Ward şi Geezer Butler. Trupa Black Sabbath s-a reunit în 2010 şi a lansat un nou album de studio, intitulat ”13”, în 2013. De asemenea, în 2007, a primit o stea pe The Birmingham Walk of Stars. Alături de familia sa, a fost protagonistul show-ului TV ”The Osbournes”, difuzat de postul MTV din 2002 până în 2005.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.