Serialul ”Mr. Selfridge”, o producţie britanică creată de Andrew Davies, nominalizată la premiile Emmy, are premiera românească, duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Happy Channel anunţă că va difuza, duminica, câte două episoade ale serialului care prezintă povestea afacerii de succes şi viaţa controversatului om de afaceri Harry Selfridge, fondatorul magazinului Selfridge’s din Londra începutului de secol XX.

Un tip carismatic, vizionar şi modern, Selfridge inaugurează un magazin grandios de modă pe Oxford Street, surprinzând societatea de la acea vreme. 

Serialul, coprodus de  ITV Studios şi Masterpiece/WGBH, intră în culisele vieţii personajului principal şi descrie mariajul şi gustul pentru jocurile de noroc.

Din distribuţia serialului de televiziune, nominalizat în 2013 la premiile Emmy pentru coloana sonoră, fac parte Jeremy Piven (Harry Selfridge), Ron Cook (Mr. Crabb), Tom Goodman-Hill (Mr. Grove), Amy Beth Hayes (Kitty Hawkins), Amanda Abbington (Miss Mardle) şi Samuel West (Frank Edwards).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.