Thrillerul politic „Mesia/ Messiah”, cu Michelle Monaghan şi Beau Bridges în distribuţie, va fi lansat de Netflix pe 1 ianuarie 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eva Geller (Michelle Monaghan), ofiţer CIA, descoperă informaţii despre un bărbat (Mehdi Dehbi) care a acaparat atenţia la nivel internaţional prin mai multe acte care au perturbat societatea şi începe o investigaţie pentru a-i descoperi originea. În acelaşi timp, el continuă să atragă adepţi, suţine că poate face minuni, iar presa din toată lumea este din ce în ce mai fascinată de personalitatea lui carismatică. 

Geller trebuie să descopere dacă el este cu adevărat o entitate divină sau un şarlatan capabil să zguduie ordinea geopolitică a lumii. Pe măsură ce povestea continuă, sunt dezvăluite perspectivele mai multor personaje: un agent secret israelian (Tomer Sisley), un pastor texan (John Ortiz) şi fiica sa (Stefania LaVie Owen), un refugiat palestinian (Sayyid El Alami) şi jurnalista (Jane Adams) care scrie despre subiect.

Din distribuţia serialului fac parte şi Melinda Page Hamilton, Wil Traval, Fares Landoulsi şi Dermot Mulroney.

Creat de Michael Petroni („The Book Thief”), regizat de James McTeigue („V for Vendetta”) şi Kate Woods („Rectify”), şi produs de Petroni, McTeigue, Andrew Deane („The Double”), Mark Burnett şi Roma Downey („The Bible Series”, „Ben Hur”), serialul original Netflix este un thriller care explorează puterea influenţei şi credinţa în era social media.

Serialul se va lansa la nivel global pe Netflix pe 1 ianuarie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.