Serialul „Messiah”, cu Michelle Monaghan şi Beau Bridges în distribuţie, a fost anulat de Netflix după un sezon, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul Wil Traval a dat vestea pe Instagram: „Astăzi este o zi foarte tristă. Tocmai am fost informat de Netflix că nu va exista un sezon 2 pentru «Messiah». Vreau să mulţumesc fanilor pentru sprijin şi dragoste. Îmi doresc ca lucrurile să fi fost diferite”.

Therillerul politic a fost lansat pe 1 ianuarie 2020.

Eva Geller (Michelle Monaghan), ofiţer CIA, descoperă informaţii despre un bărbat (Mehdi Dehbi) care a acaparat atenţia la nivel internaţional prin mai multe acte care au perturbat societatea şi începe o investigaţie pentru a-i descoperi originea. În acelaşi timp, el continuă să atragă adepţi, suţine că poate face minuni, iar presa din toată lumea este din ce în ce mai fascinată de personalitatea lui carismatică.

Din distribuţie au mai făcut parte Tomer Sisley, John Ortiz, Stefania LaVie Owen, Sayyid El Alami, Jane Adams, Melinda Page Hamilton, Fares Landoulsi şi Dermot Mulroney.

„Messiah” a fost creat de Michael Petroni, care a fost şi producător executiv împreună cu Mark Burnett, Roma Downey, Andrew Deane şi James McTeigue. McTeigue a fost şi regizor. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.