Serialul ”Marile minciuni nevinovate”, cu Nicole Kidman şi Reese Witherspoon în rolurile principale, va avea premiera pe 20 februarie, de la ora 20.00, la HBO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul este bazat pe bestsellerul cu acelaşi nume scris de Liane Moriarty şi spune povestea întunecată a trei mame. La prima vedere, vieţile lor din Monterey, California, par idilice, însă de-a lungul serialului ele se complică şi se schimbă neaşteptat. Şi asta duce inevitabil la o crimă.

Din distribuţie fac parte Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz şi Alexander Skarsgard.

“Marile minciuni nevinovate/ Big Little Lies” este regizat de Jean-Marc Vallée, cunoscut pentru filmele ”Sălbăticie/ Wild” (2014), în care Witherspoon a deţinut rolul principal, şi pentru ”Dallas Buyers Club”(2013), pentru care a primit o nominalizare la Oscar.

Serialul va putea fi urmărit şi pe HBO Go.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.