Serialul ”Lumea criminalilor” va fi difuzat, în premieră şi în exclusivitate, începând de joi, ora 22.00, la postul de televiziune Crime+Investigation.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Lumea criminalilor” investighează unele dintre cele mai şocante crime din lume şi, cu ajutorul mai multor experţi FBI, Scotland Yard şi din rândul anchetatorilor de la Omucideri, examinează probele de la locurile crimelor, realizează profilul fiecărui criminal şi conturează detaliile criminalistice ale fiecărei omucideri, explicând de ce, când şi cum a fost înfăptuită şi modul în care a fost elucidat fiecare caz.

Fiecare episod are o durată de 30 de minute, iar serialul va debuta cu povestea “Ucigaş de pe Craiglist” - un tânăr student la Medicină care a şocat Statele Unite ale Americii. Unul dintre cazurile abordate este cel al lunetiştilor americani care au ţinut sub asediu Washington DC timp de 23 zile, transmite postul de televiziune.

Postul Crime+Investigation face parte din A+E Networks şi este disponibil la nivel internaţional în peste 50 de milioane de găspodării şi este difuzat în 18 limbi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.