Serialul „Goana după aur/ Guyane” va avea premieră la la AXN, în luna februarie, când „Snatch” şi „NCIS - New Orleans” vor continua cu noi sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Goana după aur” va fi difuzat de AXN, din 11 februarie, lunea, de la ora 23.00.

Cu Olivier Rabourdin şi Mathieu Spinosi în distribuţie, serialul spune povestea lui Vincent, un tânăr care studiază geologia şi care pleacă într-un internship la o mină de aur, în Guyana Franceză.

Sub aripa protectoare a baronului local Antoine Serra, care îl învaţă totul despre afacerile cu metalul preţios, Vincent face alegeri greşite care îl poartă în lumea traficului cu aur.

„NCIS - New Orleans” va continua la AXN cu al cincilea sezon din 20 februarie. Câte două episoade vor fi difuzate miercurea, de la ora 23.00.  Din distribuţie fac parte Scott Bakula, Lucas Black şi Shalita Grant.

Debutul sezonului al cincilea îl găseşte pe agentul special Pride, şeful echipei NCIS New Orleans, la terapie intensivă în urma unui atac armat. În timp ce luptă pentru viaţa sa, colegii şi prietenii săi pornesc pe urmele femeii care a încercat să îl omoare.

Cel de-a doilea sezon al serialului „Unde dai şi unde crapă/ Snatch” va avea premiera la AXN Black pe 11 februarie, la ora 23.00. 

Inspirat de filmul omonim, regizat de Guy Richie şi lansat în 2000, „Unde dai şi unde crapă” în are în distribuţie pe Rupert Grint, Luke Pasqualino şi Ursula Corbero. Accţiunea celui de-al doilea sezon este plasată în Spania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.