Serialul „Gomorra” va avea un lungmetraj prequel, intitulat provizoriu „The Immortal”, cu Marco D’Amore în rol de regizor şi protagonist, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce şi-a făcut debutul regizoral în al patrulea sezon al „Gomorra”, D’Amore, care joacă rolul personajului principal Ciro Di Marzio în serialul despre mafie, va regiza lungmetrajul centrat pe originile protagonistului.

Prequel-ul va fi produs tot de Cattleya pentru Sky italia. Scenariul este încă în lucru, fiind o colaborare între Leonardo Fasoli („Gomorra”) şi D’Amore.

Povestea lui Ciro începe în Napoli anilor 1980, după ce el a supravieţuit cutremurului care i-a ucis familia. A crescut apoi la orfelinat, înainte de a lucra pentru Don Pietro Sevastano şi de a deveni mentor al fiului acestuia, Genny.

Filmările vor începe în luna februarie, iar Sky Vision va distribui producţia în cinematografele din Italia.

Cel de-al patrulea sezon al serialului „Gomorra” inspirat de bestsellerul lui Roberto Saviano a fost filmat în mare parte la Londra şi va fi lansat anul viitor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.