Serialul german „Legea lui Arthur/ Arthurs Gesetz”, o comedie neagră cu o distribuţie de Oscar, va fi lansat de postul TNT, luni, la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jan Josef Liefers şi Martina Gedeck sunt protagoniştii unei poveşti pline de umor negru. Şomer, Arthur Ahnepol, duce o existenţă tristă. Aflat într-un mariaj nefericit cu Martha, încearcă să divorţeze, însă este şantajat. Atunci, pune la cale un plan morbid: să îşi ucidă soţia. Cu banii primiţi de la asigurator să o ia apoi de la început. Însă fiecare problemă rezolvată de Arthur are un efect mult mai grav. Astfel, el crează o avalanşă de dezastre.

Liefers este cunoscut din filme ca „Rossini” (1997) şi „The Baader Meinhof Complex” (2008) şi din serialul „Tatort”. De cealaltă parte, Gedeck este protagonista peliculei „The Lives of Others” (2006), premiată cu Oscar pentru „cel mai bun film într-o limbă străină”, iar în miniseria Turner ea joacă dublu rol. Cei doi au jucat împreună în „The Baader Meinhof Complex”.

Din distribuţie mai fac parte Nora Tschirner („Rabbit Without Ears”, „Tatort”), Ronald Kukulies („The Valley”), Cristina do Rego („Pastewka”, „Doctor’s Diary”) şi Robert Gallinowski („Naked Among Wolves”).

„Legea lui Arthur”, cu un buget de peste 4 milioane de euro, are şase episoade a câte o oră, regizate de  Christian Zübert („Lommbock”).

Ele vor fi difuzate lunea, de la ora 21.00.

Miniseria este coprodusă de good friends Filmproduktions GmbH şi este prima producţie originală Turner pentru TNT Comedy Germania, după serialele „Add a Friend” şi „The Valley”, precum şi „4 Blocks”, pentru TNT Serie. Producătorii executivi sunt Moritz von der Groeben şi Nataly Kudiabor, din partea good friends, şi Anke Greifeneder alături de Hannes Heyelmann, din partea TNT.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.