Serialul documentar „Biroul Federal de Investigaţii extraterestre” va fi difuzat săptămânal, începând de marţi, la postul History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serilaul de şase episoade va putea fi urmărit, în fiecare marţi, de la ora 21:00.

Producţia dezvăluie activităţile programului secret al Pentagonului de identificare a ameninţărilor aerospaţiale, cunoscut sub numele de Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), bugetat cu milioane de dolari, prin care se investigau obiectele zburătoare neidentificate.

În 2017, Luis Elizondo, fost înalt oficial al Pentagonului, ofiţer de informaţii şi cel care a condus programul, a confirmat într-un interviu acordat pentru New York Times, existenţa acestui program secret, iar subiectul a ajuns pe prima pagină a publicaţiei, captând atenţia publicului la nivel mondial.

Luis Elizondo a povestit pentru HISTORY, în noul documentar, cum a condus programul secret al Pentagonului pentru OZN-uri şi scoate la iveală o serie de informaţii despre prezenţa obiectelor zburătoare neidentificate. El face echipă cu artistul rock Tom DeLonge, cofondator şi preşedinte al organizaţiei To The Stars Academy of Arts & Science, şi cu Chris Mellon, fost adjunct al secretarului Apărării pentru Informaţii în Pentagon. Împreună pornesc o serie de investigaţii care îi vor determina pe privitori să îşi pună întrebări şi să caute răspunsuri cu privire la prezenţa extratereştrilor printre noi.

Serialul cuprinde interviuri cu martori oculari şi foşti minişti, dar şi noi dovezi şi înregistrări care pun în evidenţă ceea ce ştie guvernul american despre fenomenul OZN-urilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.