Serialul documentar „Dinastii/ Dynasties”, narat de David Attenborough, poate fi vizionat la BBC Earth, iar fiecare dintre cele cinci episoade vorbeşte despre provocările cu care se confruntă cinci dintre cele mai cunoscute şi periclitate animale din lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul serial dezvăluie complexitatea puterii, rivalitatea şi sensibilitatea în relaţiile dintre animale.

Serialul „Dinastii” constituie un nou tip de documentar de istorie naturală, cu cinci episoade despre cinci dintre cele mai cunoscute şi periclitate animale de pe planetă.

Pentru fiecare episod din „Dinastii”, echipele BBC au petrecut câteva sute de zile în habitatul fiecăruia dintre animalele observate.

Documentarul „Dinastii” a avut premiera în România joi, iar în reluare va fi difuzat vinerea, de la 17:10, şi sâmbăta, de la 19:00, exclusiv pe canalul BBC Earth.

BBC Earth a adus cele cinci animale pe străzile din Bucureşti pentru a marca lansarea documentarului. Statuile animalelor reprezentate – cimpanzeul, pinguinul imperial, câinele sălbatic african, leul şi tigrul - au fost plasate în diferite locuri din Bucureşti (Piaţa Romană, Piaţa Revoluţiei, Piaţa Universităţii, Hanul lui Manuc, Piaţa Charles de Gaulle).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.