Serialul „De ce îi urăşte lumea pe englezi?”, prezentat de comediantul Al Murray, va avea premiera miercuri, la postul History.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul vorbeşte despre ce se află în spatele celor mai aprige certuri ale englezilor cu vecinii lor, galezii, scoţienii, irlandezii, nemţii şi francezii, prin ochii comendiant englez si iubitor de istorie Al Murray.

În fiecare miercuri, de la ora 21:00, Al Murray se va alătura unui comendiant local şi patriot declarat pentru a explora poveştile despre bătăliile istorice, masacrele, protestele şi revoluţiile care au dus la relaţia actuală dintre Anglia şi vecinii săi. Printre participanţii la acest serial se numără Antoine de Caunes (Franţa), Henning Wehn (Germania), Fred MacAulay (Scoţia), Elis James (Ţara Galilor) şi Andrew Maxwell (Irlanda).

Murray a câştigat numeroase premii şi a găzduit cu succes mai multe de seriale TV, printre care se numără „Happy Hour” (ITV) şi „Time Gentlemen” (Sky One).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.