Serialul „Cum a fost cucerit Vestul Sălbatic”, coprodus şi narat parţial de Leonardo DiCaprio, va fi prezentat în exclusivitate de postul de televiziune History, începând cu 7 iulie, ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia explorează o perioadă turbulentă din istoria Americii - primii 75 de ani de la înfiinţarea Statelor Unite, începând cu Revoluţia Americană şi incluzând anii „Goanei după aur” din California.

Serialul urmăreşte aventurile unor personaje istorice care s-au remarcat prin explorări şi cuceriri de teritorii sălbatice, precum Daniel Boone, Meriwether Lewis, William Clark şi Andrew Jackson. Pe măsură ce poveştile se derulează, sunt introduse figuri importante, cum ar fi Washington, Hamilton şi Lincoln.

„Cum a fost cucerit Vestul Sălbatic” este o docu-dramă structurată în patru părţi şi narată la persoana întâi. Episoadele includ interviuri în exclusivitate cu experţi, iar întreaga producţie suprinde prin imagini captate cu ajutorul dronelor, al camerelor GoPro şi filmărilor din mână, pentru a obţine o atmosferă autentică a acelei perioade.

Leonardo DiCaprio este unul dintre producătorii executivi ai acestei mini-serii, alături de Jennifer Davisson şi Stephen David.

History, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din întreaga lume, este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.