Unul dintre cele mai îndrăgite seriale procedurale, "Cititorii de oase" (Bones), cu Emily Deschanel şi David Boreanaz în rolurile principale, revine la AXN, începând din 16 mai, de luni până vineri, de la ora 19.15, cu episoade duble. AXN va difuza toate cele 12 sezoane ale producţiei consecutiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Drama de investigaţie "Cititorii de oase" (Bones) este inspirată din viaţa reală a antropologului criminalist Kathy Reichs, care este şi o cunoscută autoare de cărţi poliţiste, printre care celebrul roman Colecţionarul de oase. Personajul principal al serialului, Temperance Brennan (Emily Deshanel), este inspirat din romanele care formează seria Cititorii de oase.

Temperance Brennen este un antropolog criminalist cu abilităţi deosebite, care lucrează la Institutul Jeffersonian şi care, în timpul liber, scrie romane. Întrucât aceasta este expertă în a citi indicii rămase ascunse în oasele victimelor, oamenii legii apelează deseori la ajutorul ei în investigaţii complexe, unde metodele obişnuite de a identifica un cadavru eşuează.

De cele mai multe ori, Temperance face echipă cu Agentul Special FBI Seeley Booth (David Boreanaz), fost puşcaş marin, care nu are încredere în ştiinţă sau în experţi, fiind convins că aceştia petrec prea mult timp citind şi interpretând probele. În viziunea sa, cheia rezolvării unei crime este de a vorbi cu cei vii – martori sau suspecţi, adică adevărata muncă de investigaţie.

De cele mai multe ori, între Brennan şi Booth apar conflicte atât personale, cât şi profesionale, dar chimia dintre cei doi nu poate fi ignorată. 

Serialul este o co-producţie Josephson Entertainment, Far Field Productions şi Twentieth Century Fox Television. Barry Josephson (Hide and Seek, Like Mike) şi Hart Hanson (Joan of Arcadia, Judging Amy) sunt producători executivi. Din distribuţie mai fac parte Michaela Conlin, T. J. Thyne, Eric Millegan, Jonathan Adams, Tamara Taylor, John Francis Daley şi John Boyd.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.