Serialul „Arme născute din foc: turneul campionilor” debutează joi, de la ora 22.00, la History, şi prezintă primul turneu în care mai mulţi armurieri concurează pentru premiul în valoare de 50.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turneul campionilor va dura cinci săptămâni.

În prima săptămână a competiţiei, patru armurieri au misiunea de a crea o lamă San Mai din potcoave şi pile de potcovit.

După o rundă de provocări, doi dintre armurieri se întorc în atelierele lor pentru a realiza o armă renumită din Războiul Civil Englez: Sabia Mortuară. Câştigătorul acestei probe va reveni în finală, la turneul campionilor, pentru o şansă de a-şi demonstra talentul şi de a câştiga marele premiu.

History, principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK, a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând, astfel, să asigure grile de programe personalizate pentru România.

Canalele History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.