Serialul american „Cei bravi/ The Brave” va intra în grila AXN, cu episoade duble, în fiecare marţi seara, de la ora 21.00, începând cu 18 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Căpitanul Adam Dalton (Mike Vogel) şi echipa lui de eroi militari, formată din agenţi speciali, reuşesc să ducă fiecare misiune la bun sfârşit. Sergentul lunetist Jasmine “Jaz” Khan (Natache Karam), ofiţerul de contra-spionaj Amir Al-Raisani (Hadi Tabbal), medicul Joseph “McG” McGuire (Noah Mills) şi expertul în comunicaţii şi tehnologie Ezekiel „Preach” Carter (Demetrius Grosse) completează echipa de teren a lui Dalton.

Directorul Patricia Campbell (Anne Heche), împreună cu specialistul cultural Noah Morgenthau (Tate Ellington) şi coordonatorul Hannah Archer (Sofia Pernas) oferă susţinere şi informaţii esenţiale pentru îndeplinirea fiecărei misiuni din Washington D.C., având acces la unele dintre cele mai complexe tehnologii de supraveghere.

 

Toţi membrii acestei echipe de elită, fie că sunt în Washington sau în diferite teatre de operaţiuni, au un crez comun -  libertatea este mai presus de orice.  În fiecare episod, ei vor călători în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă, se vor confrunta cu provocări.

Noua producţie, care a avut premiera în Statele Unite în toamna lui 2017, este produsă de Universal Television şi Keshnet Studios. 

Serialul a fost creat de Dean Georgaris, în timp ce Matt Corman, Chris Ord, Avi Nir ( Homeland) sunt producători executivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.