Netflix a anunţat că va continua să producă serialul "After Life", creat de Ricky Gervais, pentru alte şase episoade în sezonul 2, care va fi lansat în 2020. Primul sezon a debutat în martie 2019, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am mai avut o asemenea reacţie până acum. A fost o nebunie. Şi încântător. Dar acum trebuie să mă asigur că sezonul doi va fi chiar mai bun, aşa că probabil voi munci mai mult decât în mod obişnuit. Cam enervant", a glumit Gervais. 

Serialul îl are în centru pe Tony (Gervais), un jurnalist de vârsta a doua, a cărui "viaţă perfectă" a fost destrămată după ce soţia sa a murit de cancer. După ce s-a gândit la sinucidere, personajul se hotărăşte să trăiască suficient de mult încât să facă şi să transmită lumii ce vrea el. Se gândeşte că aceasta este ca o superputere, dar constată că viaţa este mai complicată atunci când toţi din jur încearcă să-l salveze pe tipul cel bun pe care îl cunoşteau. 

"La sfârşitul zile, toate aceste simple interacţiuni îţi salvează viaţa - ele sunt spectacolul vieţii, ele te opresc din a-ţi plânge de milă. El trebuie să plimbe câinele, să meargă la serviciu ca să câştige bani pentru băutură, şi după toate astea, timpul vindecă", a explicat Gervais intriga filmului într-un interviu. 

"After Life" este un serial original Netflix, creat, scris şi regizat de Ricky Gervais.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.