Televiziunea Română a pregătit un spectacol cu multe surprize la Selecţia Naţională Eurovision, iar una dintre acestea are loc imediat dupa încheierea votului. La finalul concursului, va fi ales, în mod aleatoriu, un telespectator care a participat la vot fie prin apel telefonic, fie online. Organizatorii vor intra în direct prin telefon sau online cu acesta, iar dacă răspunde corect la o întrebare despre conţinutul show-ului, va câştiga un premiu de 5.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru detalii, cei interesaţi pot accesa regulamentul campaniei „Eurovision te premiază” disponibil online:  https://eurovision.tvr.ro/2023/regulament-campanie-de-fidelizare-eurovision-te-premiaza-referitoare-la-concursul-international-eurovision-2023-selectia-nationala-finala_39552.html)

Concurenţii participanţi la Selecţia Naţională vor intra pe scenă în ordinea numerelor atribuite prin tragerea la sorţi, astfel:

1. Deiona, "Call on me"
3. Andrada Popa, "No time for me"


4. Ocean Drive, "Take you home"
8. Amia, "Puppet"
9. Andrei Duţu, "Statues"
10. Theodor Andrei, "D.G.T. (Off and on)"
16. Steven Roho x Gabriella x Formaţia Albatros ,"Lele"
20.  Aledaida, "Bla Bla Bla"
26. Adriana Moraru, "Faralaes"
29.  Maryliss, "Hai vino"
32. JaxMan (Erin Dăneţ) "Bad&Cool"
35. Andreea D Folclor Orchestra, "Periniţa mea"

În acest an, publicul va fi singurul jurat al competiţiei şi va putea vota melodia preferată, prin apel telefonic (tarif normal) sau online, pe durata interpretării fiecărei piese, sau la finalul show-ului, când va avea loc o recapitulare a compoziţiilor aflate în concurs.

Pentru votul prin apel telefonic, fiecare concurent va putea fi votat la numărul de telefon afişat pe ecran, pe durata interpretării melodiei. După apelarea numărului, robotul transmite mesajul "votat”! şi automat, votul se alocă piesei respective. 

Votul online va avea loc pe site-ul oficial al Televiziunii Române: https://www.eurovision.tvr.ro, unde doritorii trebuie să parcurgă următoarele etape: logare, apoi „click” pe butonul “Votează”, dedicat concurentului preferat.

Conform Regulamentului competiţiei ESC 2023, votul publicului va fi exprimat pe durata interpretării piesei de către fiecare artist, din momentul „START VOT” şi până la momentul „STOP VOT”, sau în timpul recapitulării interpretărilor de la finalul show-ului tv, regula fiind un singur vot pentru o piesă, dar cu posibilitatea de a vota mai multe piese. Pe timpul recapitulării, toate numerele de telefon pentru vot, respectiv toate butoanele de vot online sunt active.

Regulamentul concursului poate fi consultat prin accesarea link-ului: https://eurovision.tvr.ro/2023/regulament.html

Selecţia Naţională a ESC 2023 va fi transmisă în direct şi în exclusivitate pe canalele TVR 1, TVR Internaţional, pe platforma TVR+ şi pe conturile din reţelele de socializare ale TVR, sâmbătă, de la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.