Scriitorul francez Eric-Emmanuel Schmitt, autorul romanului "Paradisuri pierdute", revine la Bucureşti, pe 23 iunie, pentru un dialog cu cititorii iar la Sibiu va putea fi văzut la Teatrul Gong în piesa "Domnul Ibrahim şi florile din Coran".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, 23 iunie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38) Eric-Emmanuel Schmitt, autorul romanului "Paradisuri pierdute", recent apărut în traducerea lui Doru Mareş în seria de autor dedicată scriitorului francez, e va întâlni cu cititorii.

Vor participa, alături de Eric-Emmanuel Schmitt, jurnaliştii Marius Constantinescu şi Cătălin Striblea. Moderatorul întâlnirii va fi Denisa Comănescu, director al editurii Humanitas Fiction. Accesul în librărie este liber, pe baza unei rezervări prin Eventbook. Purtarea măştii este recomandată.

Romancierul şi dramaturgul francez revine în România la invitaţia Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS). Eric-Emmanuel Schmitt va fi la Teatrul Gong vineri, 24 iunie, ora 20.00, şi sâmbătă, 25 iunie, ora 18.00, în piesa "Domnul Ibrahim şi florile din Coran". 

Străbătând secolele, noul ciclu romanesc al lui Eric-Emmanuel Schmitt proiectat în opt volume şi inaugurat de "Paradisuri pierdute", se arată a fi o poveste de dragoste nemuritoare, care sfidează timpul, şi totodată o amplă şi ameţitoare panoramă a istoriei umanităţii.

Cărţile lui Eric-Emmanuel Schmitt s-au vândut în peste 200.000 de exemplare în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.