Evenimentul Star Wars Celebration Europe, care se va desfăşura la Londra, pe parcursul a trei zile, începând din 15 iulie, va fi transmis prin live-streaming pe YouTube şi pe site-ul StarWars.com, informează hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între materialele care vor fi transmise se numără discuţiile celebrităţilor cu publicul, interviuri cu fani ”Star Wars” şi creatori, precum şi imagini de la eveniment, între care şi ”Rogue One: A Star Wars Story”, cu regizorul Gareth Edwards şi Kathleen Kennedy, preşedintele Lucasfilm.

Anunţul transmiterii evenimentului a fost făcut prin seria ”The Star Wars Show”, difuzată săptămânal pe YouTube de compania de producţie de film Lucasfilm.

Cel mai recent film din franciza ”Războiul stelelor”, intitulat ”Star Wars: The Force Awakens”, regizat de JJ Abrams, a fost lansat în decembrie 2015 şi a obţinut încasări de 2,03 miliarde de dolari pe plan mondial. 

Franciza cinematografică ”Star Wars”, creată de cineastul George Lucas, cuprinde, deocamdată, şapte filme SF, cu o acţiune plasată într-o galaxie îndepărtată.

În anul 2012, studiourile Disney au cumpărat franciza ”Star Wars” de la Lucasfilm, compania de producţie deţinută de George Lucas, cu suma de 4,06 miliarde de dolari.

Star Wars Celebration este un eveniment iniţiat în anul 1999, de Lucasfilm, în Denver, Colorado, pentru a sărbători lansarea primului episod din franciza ”Star Wars” – ”Star Wars: Episode I – The Phantom Menace”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.