Sarah Palin, fosta candidată republicană pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA, îl acuză pe actorul şi producătorul Sacha Baron Cohen că a păcălit-o să dea un interviu pentru serialul „Who is America”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat pe Facebook după ce Cohen şi Showtime au anunţat lansarea serialului, Sarah Palin a spus că împreună cu fiica ei a fost păcălită să participe la un interviu pentru noua producţie.

Ea ar fi fost contactată de reprezentanţi ai acestuia privind oportunitatea de a onora veteranii americani şi a contribui la un serial documentar al Showtime. Palin a povestit că s-a întâlnit cu o persoană despre care spune că ar fi fost Cohen, deghizată ca un veteran invalid, în scaun cu rotile.

„Am participat la un lung «interviu» plin de sarcasm şi impertinenţă hollywoodiene, dar într-un final mi-am scos microfonul şi am plecat. Lipsa de respect arătată militarilor americani şi americanilor de clasă mijlocie prin comentariile străinului Cohen deghizate în întrebări de interviu a fost perversă. Vă puteţi bate joc cât vreţi de politicieni şi personalităţi publice nevinovate, dacă asta vă lasă să dormiţi liniştiţi noaptea, dar cum îndrăzniţi să râdeţi de cei care au luptat şi servit ţara noastră? Cu adevărat bolnav”, a scris Palin.

Ea a continuat: „Mă alătur unei lungi liste de personalităţi americane care au căzut victime «umorului» bolnav, exploatant şi rău intenţionat al «comicului» britanic Sacha Baron Cohen, autorizat şi sponsorizat de CBS/ Showtime”.

Palin a propus CBS şi Showtime şi doneze „câştigurile” de pe urma show-ului unui grup caritabil „care chiar respectă şi susţine veteranii americani”. Showtime, canal de televiziune premium, are venituri lunare din abonamente şi nu din reclame.

Sarah Palin a mai declarat că ea şi fiica ei au fost duse de către compania de producţie în mod intenţionat la un alt aeroport din Washington DC, ceea ce a însemnat pierderea zborului înapoi spre Alaska.

Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru personajele sale controversate, revine în televiziune după 10 ani cu serialul „Who is America”, care va putea fi vizionat pe HBO GO din 16 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.