Actriţa Roseanne Barr, protagonista scandalului care a dus la anularea serialului ei de succes de la ABC, a declarat că plănuieşte o a doua revenire în 2018, după ce a dezvăluit că a primit „multe” oferte pentru a se întoarce în televiziune, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a declarat pentru podcastul rabinului Shmuley Boteach: „Am primit atât de multe oferte şi aproape că am acceptat una cu adevărat bună pentru a reveni în televiziune, dar vom vedea”.

Serialul „Roseanne” a revenit la ABC în primăvara acestui an, când a înregistrat audienţe record. Însă succesul a fost umbrit de remarcile rasiste făcute de protagonistă pe contul ei de Twitter, iar postul de televiziune a decis în luna mai anularea producţiei.

În prezent, ABC are în vedere realizarea unui spinoff, „The Conners”, fără personajul lui Barr, ci concentrându-se pe restul distribuţiei.

Barr i-a spus lui Boteach că nu a cerut bani când a semnat predarea drepturile de autor pentru show-ul ei, în semn de „penitenţă”, şi că nu a dorit să pericliteze noul serial sau situaţia actorilor.

Întrebată dacă a discutat cu Valerie Jarrett pentru a-şi cere scuze privind afirmaţiile făcute, Barr a spus că nu a reuşit încă să discute cu ea şi că „se roagă să găsească cuvintele potrivite” înainte de a sta de vorbă.

Roseanne Barr a comparat-o pe Valerie Jarrett, fost consilier în administraţia Barack Obama, cu Muslim Brotherhood, organizaţie considerată de mulţi rasistă. „Dacă Muslim Brotherhood & planeta maimuţelor ar avea un copil = vj”, a scris ea folosind iniţialele lui Jarrett, ca răspuns pentru un mesaj în care aceasta era acuzată că ar fi ajutat la acoperirea unor presupuse fărădelegi ale administraţiei Obama.

Barr, în vârstă de 65 de ani, s-a scuzat online pentru afirmaţia făcută la adresa lui Jarrett, americancă de culoare, născută în Iran.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.