Ministrul Culturii Lucian Romaşcanu a declarat, despre moţiunea simplă a USR împotriva sa care nu va mai fi dezbătută în plenul de miercuri din cauza că unul dintre deputaţii partidului a semnat de două ori documentul, că este o nouă dovadă a penibilului acţiunilor recente ale USR. „Iulian Bulai, vârful tocit de lance ruptă a corectitudinii politice prost înţelese şi-a aruncat, cu sprijinul solid al colegilor, moţiunea în şanţ”, a adăugat social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dacă era nevoie de o nouă probă a penibilului acţiunilor recente ale USR, aceasta a venit astăzi. O activitate guvernamentală dezastruoasă se completează armonios şi cu o incapacitate parlamentară pe măsură. Iulian Bulai, vârful tocit de lance ruptă a corectitudinii politice prost înţelese şi-a aruncat, cu sprijinul solid al colegilor, moţiunea în şanţ. Tot elanul proletar, toată elocinţa de TV şi de tribună parlamentară, înfierbântată şi necruţătoare, au eşuat în scrum şi fum”, a scris Lucian Romaşcanu, marţi pe Facebook.
 
Ministrul Romaşcanu a mai precizat că alegătorii USR meritau măcar puţină tragere de inimă din partea alegătorilor care i-au triimis în Parlament ca să îi reprezinte.
 
„Sigur, moţiunea era doar puţină adrenalină înspre trezirea din catalepsie a USR, dar, chiar şi aşa, alegătorii USR meritau măcar puţină tragere de inimă din partea celor trimişi să-i reprezinte. Să nu aduni 50 de semnături, să fii nevoit să furi prin dublarea unei semnături arată drumul fără întoarcere al acestui partid fără trecut, cum se laudă, dar şi fără viitor. Nu s-a putut. Ne vedem data viitoare”, a conchis Romaşcanu.
 
Moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Culturii Lucian Romaşcanu urma să fie citită şi dezbătută, miercuri de la ora 11.00 în plenul Camerei, însă conducerea forului legislativ a constatat o eroare tehnică în ceea ce priveşte numărul de semnături necesare pentru moţiune.
 
Unul dintre deputaţii USR, Teodor Lazăr a semnat de două ori moţiunea simplă şi astfel nu a fost o procedură legală de depunere a acesteia, au declarat surse politice, pentru News.ro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.