Emisiunea „Românii au talent” a fost urmărită, vineri seară, la Pro TV, de mai mult de 2,6 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul a condus din nou topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20:28 - 23:04.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, ediţia de vineri a înregistrat 10,9 puncte de rating şi 31,9% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul al doilea a obţinut 7,3 puncte de rating şi 21,5% share.

În acelaşi interval, pe targetul comercial naţional, Pro TV a înregistrat 15,4 puncte de rating şi 36,3% share, pe segmentul de public 21 - 54 naţional, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce postul de pe poziţia a doua a înregistrat 9,1 puncte de rating şi 21,3% share.

Peste 2,6 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:38, au fost înregistraţi 3,3 milioane.

Alexandra Dinu, membru al juriului, a apăsat butonul auriu după momentul susţinut de Ruslana Krutas, care ajunge astfel direct în semifinală.

Patru de „Da” şi calificarea în următoarea etapă au fost obţinuţi de: Brigada Bum, Emanuel Stanca,  Luana Cayres, Valeriu Nechitean, Cosmin Adrian şi Louise Chapovaloff, Timea Csaszar, Karina Csaszar, Pro Dance, George Căbăl, Cristina Buciucci şi Raisa Gogu.

Următoarea ediţie, a zecea a sezonului, va fi difuzată luni, de la ora 20:30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.