Prima ediţie a celui de-al şaptelea sezon al emisiunii ”Românii au talent” a fost, vineri seară, lider absolut de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmărită de peste 3,5 milioane de telespectatori, informează Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe întreaga durată de difuzare, 20.30 - 23.35, la nivel naţional, 3,7 milioane de telespectatori au urmărit show-ul ”Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă, de la 22.23, peste 4,4 milioane de români s-au aflat în faţa televizoarelor.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul ”Românii au talent” a înregistrat 23 puncte de rating şi 53,4% share, de aproape opt ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 2,9 puncte de rating şi 6,8% share.

Juriul, format din Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Florin Călinescu, a fost impresionat de ultima concurentă intrată în concurs vineri seară, Paula Rad, care a interpretat ”O mio babbino caro”. Concurenta a fost trimisă direct în semifinală.

Emisiunea ”Românii au talent” este prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş. În cel de-al şaselea sezon, premiul de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român i-au revenit Laurei Bretan, o soprană în vârstă de 14 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.