Cineastul Rob Reiner şi actriţele Mira Sorvino şi Michelle Krusiec vor avea roluri episodice în miniseria „Hollywood” realizată de Ryan Murphy pentru Netflix, potrivit Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În rolurile principale sunt distribuiţi Jeremy Pope, Darren Criss şi David Corenswet, iar din distribuţie mai fac parte Patti LuPone şi Holland Taylor.

Nu sunt cunoscute multe detalii despre producţia pe care Murphy o numeşte „o scrisoare de dragoste pentru anii de glorie ai Tinseltown (nume folosit pentru Hollywood, n.r.)”. 

Ministeria va fi lansată pe 1 mai 2020.

Reiner, premiat de două ori cu Emmy şi nominalizat la Oscar pentru „A Few Good Men”, va juca rolul Ace Amberg, Sorvino o va portretiza pe Jeanne Cradall, iar Krusiec, pe Anna May Wong, prima actriţă americană de origine chineză care a devenit star la Hollywood. 

Ryan Murphy a creat serialul împreună cu Ian Brennan, vechi colaborator al său, iar Pope, Criss şi Corenswet sunt şi producători executivi. 

Cel mai recent, Reiner a produs, regizat şi jucat în „Shock and Awe” (2017). Mira Sorvino, premiată cu Glob de Aur şi Oscar pentru „Mighty Aphrodite”, a putut fi văzută în lungmetrajul „Stuber” (2019) şi în serialul „Condor” (2018), alături de William Hurt şi Max Irons. Krusiec, cunoscută din „Saving Face”, regizat de Alice Wu, joacă în spectacolul de teatru „Wild Goose Dreams” şi va putea fi văzută în curând în thrillerul „The Uncanny”, comedia „The Gift” şi „Tiger Mom”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.