Richard Parsons, fost CEO al AOL Time Warner, a fost numit preşedinte interimar al CBS, după ce Leslie Moonves a demisionat pe 9 septembrie în urma mai multor acuzaţii de comportament sexual neadecvat pe care le-a negat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parsons face parte din comitetul director al CBS din luna aprilie, când vicepreşedinta Shari Redstone a insistat privind fuziunea dintre Viacom şi CBS.

„Avem un comitet deosebit şi independent care este ferm în angajamentul de a servi intereselor tuturor acţionarilor”, a spus Parsons marţi, după ce a fost desemnat preşedinte interimar, citat de The Hollywood Reporter. „Cred că vorbesc în numele tuturor membrilor comitetului când spun că sunt nerăbdător să aflu mai multe despre oportunităţile CBS şi cum putem ghida şi susţine creşterea companiei”.

CBS a anunţat marţi că Bruce Gordon, fost CEO al NAACP, şi William Cohen, fost secretar de stat în Apărare, părăsesc funcţiile de directori. Cohen şi Gordon au fost membri ai comitetului de conducere din 2006, când CBS s-a separat de Viacom, devenind companie de sine-stătătoare.

În afara numeroaselor funcţii deţinute la Time Warner, Parsons a mai condus echipa de baschet Los Angeles Clippers şi fost CEO al Dime Bancorp. El este şi director al The Estee Lauder Companies, Lazard Ltd şi The Madison Square Garden Co. şi face parte din organizaţia Commission on Presidential Debates.

CEO interimar, după plecarea lui Moonves, a fost numit fostul COO Joseph Ianniello.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.