Regina Elizabeth a II-a, soţul ei prinţul Philip, prinţul Charles şi Camila, precum şi ducii de Cambridge, s-au întâlnit marţi seară în faţa Castelului Windsor, prima dată din martie, pentru a asculta colinde de Crăciun intonate de Armata Salvării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotografii disponibile pe Instagram îi arată pe membrii familiei regale britance discutând fără mască, dar la distanţă, respectând protocolul sanitar. E au profitat pentru a mulţumi personalului medical, dar şi celui din învăţământ. 

Elizabeth a II-a, în vârstă de 94 de ani, se află în prezent în izolare la Castelul Windsor împreună cu soţul ei prinţul Philip, în vârstă de 99 de ani. Cuplul regal tocmai a împlinit 73 de ani de căsătorie. Ei au anunţat că vor fi vaccinaţi în curând contra Covid-19. 

Pentru prima dată în 30 de ani, regina şi prinţul consort vor sărbători Crăciunul la Windsor şi nu la Sandringham în Norfolk, aşa cum era tradiţia. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.