Organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) anunţă încasări record de 125.000 de lei în prima săptămână de la punerea în vânzare a primului set de bilete, mai multe spectacole, între care şi ”Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, fiind sold out.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanţii Teatrului Naţional ”Radu Stanca” (TNRS) din Sibiu, s-au epuizat, din primele zile în care au fost puse în vânzare, biletele pentru ”Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, reprezentaţia din 17 iunie, ambele spectacole ”Brodsky/Baryshnikov”, în regia lui Alvis Hermanis, programate în 15 şi 16 iunie şi prezentate de The New Riga Theatre & Baryshnikov Productions, şi reprezentaţia din 17 iunie a companiei Andalusian Flamenco Ballet, ”Duhul Andaluziei”, coregrafia Rafael Estévez.
 
FOTO: Teatrul Naţional ”Radu Stanca” / Luis Castilla
FOTO: Teatrul Naţional ”Radu Stanca” / Luis Castilla
 
”De asemenea, multe dintre spectacolele la care se pot achiziţiona bilete momentan sunt pe cale să fie sold out. În luna mai a anului trecut s-au vândut bilete pentru FITS 2016 în valoare de 100.000 lei, iar anul acesta, într-o săptămână, s-au încasat 125.000 lei din vânzarea biletelor pentru ediţia a XXIV-a”, se arată în comunicat.
 
Potrivit sursei citate, încă două seturi de bilete, care vor cuprinde noi spectacole, vor mai fi puse în vânzare până la startul ediţiei din acest an.
 
Următoarele bilete vor fi scoase în vânzare cu ocazia sărbătorilor Pascale, iar restul vor putea fi achiziţionate de la începutul lunii mai.
 
Cea de-a XXIV-a ediţie a FITS, considerat a fi cel mai mare spectacol de artele spectacolului din lume, va avea loc în perioada 9-18 iunie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.